Masterclasses Persoonlijk Leiderschap

Jouw leven, jouw werk, jouw meesterstuk Direct aanmelden voor een masterclass

Masterclasses

Vind jij het belangrijk om je te blijven ontwikkelen? Om krachtig te stáán voor wie je bent, op jouw manier het verschil te maken en steeds het beste van jezelf te geven? Meld je dan aan voor één van deze masterclasses, die allemaal in het teken staan van persoonlijk leiderschap.

De masterclasses kunnen los van elkaar en in willekeurige volgorde gevolgd worden. Je kunt je aanmelden voor één masterclass, maar natuurlijk ook voor de hele reeks.

Waar en wanneer?

De masterclasses vinden telkens plaats van 9.00 uur tot 12.30 uur in het prachtige buitengebied van Aarle-Rixtel, NB.

Zie voor de data per masterclass onderstaand overzicht.

 

Wat kost het?

€ 45,- per masterclass, inclusief btw. Koffie, thee, water en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

 

Aanmelden

Dat kan per masterclass door op onderstaande button te klikken.

Je kunt me ook een mail sturen op: mail@carinasampers.nl

 

Thema’s en data:

 

 

Reken af met wat jou tegenhoudt – 1  of 3 april* 2020

Je bent zelfbewust en hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Soms loop je alleen vast in de uitvoering. Dan word je geconfronteerd met je valkuilen. Waarvan je dacht dat je daar nu wel mee klaar was. Je weet best wat je te doen staat, maar van binnen is er een strijd gaande. Zo kom je geen stap verder.

In deze masterclass ontdek je wat jou werkelijk tegenhoudt. En nog belangrijker: hoe je afrekent met wat jou tegenhoudt. Zodat je vrij bent om jouw eigen weg te gaan en kunt doen wat je echt graag wilt.

 

* keuze uit 2 data

Omdat ik de groepen klein wil houden zodat er voldoende ruimte is voor ieders inbreng en uitwisseling geef ik deze masterclass twee keer: op woensdagochtend en op vrijdagochtend. De maximale groepsgrootte is 10.

Heb je specifieke voorkeur voor één van deze data, meld je dan snel aan, want vol = vol.

 

 

Zo worden jouw wensen en dromen realiteit – 3 juni 2020

Je hebt ideeën, plannen, voornemens. Enthousiast en vol goede moed begin je met de uitvoering. Al snel loop je aan tegen de risico’s. En misschien ook wel de reacties van je omgeving. Waardoor je je stiekem meer laat beïnvloeden dan je lief is. Jouw wensen en dromen verschuiven naar de achtergrond. Je bent meer bezig met het realiseren van doelen van anderen dan met wat jij echt graag wil bereiken.

In deze masterclass maak je werk van jouw dromen. Je ontdekt hoe je jouw eigen weg kunt gaan en gaat voor wat je écht wilt in leven en werk. Zonder anderen tekort te doen.

 

Stap uit de schaduw en pak jouw podium – 9 september 2020

Je staat over het algemeen je mannetje. Je weet waar je over praat. Maar soms steekt die onzekerheid de kop op. Wat je voelt komt niet overeen met wat je uit wilt stralen. Dan voel je je kwetsbaar en doe je (onbewust) een stapje terug om anderen voor te laten gaan. Waardoor je niet de credits krijgt die je verdient en die opdracht, die baan of die promotie aan je voorbij gaat.

Leer in deze masterclass vol zelfvertrouwen jouw plek in te nemen. Ga staan voor wie je bent en laat jezelf zien zoals je gezien wilt worden. Krachtig en authentiek.

 

 

De impact van jouw unieke talent en je verborgen kwaliteiten – 11 november 2020

Je bent een professional en goed in wat je doet. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Dat jouw talent niet volledig tot zijn recht komt en jij niet de waardering krijgt die je verdient.

Ontdek in deze masterclass jouw unieke talent en verborgen kwaliteiten en hoe je hiermee impact maakt, zodat je de beste versie van jouw professionele zelf wordt en op jouw unieke manier het verschil maakt.

 

 

Ontdek waar jij warm voor loopt – datum nader te bepalen 

Je hebt het goed voor elkaar en eigenlijk heb je niets te klagen. Maar er mist iets. Je vraagt je af waar je het allemaal voor doet. Is dit het nou? Je wordt er niet echt gelukkig van. Waarschijnlijk ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt.

In deze masterclass kom je in contact met jezelf en maak je verbinding met wat écht belangrijk voor je is. Ontdek waar jouw vuurtje door aangewakkerd wordt, waar je voor staat en waar je voor gáát, zodat je bewuste keuzes maakt en een betekenisvolle bijdrage levert.

 

Reviews over de masterclasses

Afgelopen week heb ik de workshop, ‘talent en kwaliteit’, gevolgd in een mooie ambiance in Aarle-Rixtel.
Ik ging er open heen, met mijn hobbels, struggels en enige spanning op dit moment. 
Maar ik ben geheel verrast door het samenzijn en effect van deze dag.
Het  was ongedwongen, uiterst inspirerend, opbouwend, doch je dient echt de diepte in te gaan, om je kern te exploreren. Maar in vertrouwende en hartelijke sfeer ging dit eigenlijk vrij vanzelf, immers ik wilde echt mezelf ‘on-dekken’ . In mijn kern, bij mijn pure talent komen was een grote verrassing. Bewustwording gebeurt ter plekke. Hoeveel ruimte en blijdschap, ontspannenheid ik hierna kon ervaren!
Het heeft tevens mijn kwaliteiten nog eens goed onder de loep genomen en geeft zelfvertrouwen.
Natuurlijk voelde ik me ook kwetsbaar, spannend, maar dit blootleggen, uitspreken, waarbij een werkmap helpend is, geeft zoveel opluchting en kon ik meer echt ‘zijn’.
Carina, dank je wel voor je uiterst liefdevolle, uitnodigende, hartelijke, deskundige houding!
Ik kom zeker terug, mijn pad gaat me een omwenteling geven, doch niets forcerend, maar op natuurlijke wijze laten ontstaan, dankzij jouw inspiratie en de openheid van de medecursisten.
Dank je wel vanuit mijn hart!
Anja Gaarenstroom

SPV , GGZ Oost-Brabant

Graag wil ik je bedanken voor de inspirerende masterclass. Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten, maar ik ben blij dat ik heb deelgenomen. We waren met een gevarieerde, leuke en niet te grote groep. Ik vond de algehele sfeer erg prettig en positief, wat de gesprekken absoluut heeft bevorderd. Persoonlijk vond ik het enerzijds erg verhelderend en vernieuwend en anderzijds bevestigend en geruststellend. Bedankt dat jij deze inspirerende dag georganiseerd hebt en begeleiding hebt gegeven bij het ontdekken van o.a. eigen kernwaarden en het ontstaan van gesprekken hebt gestimuleerd.
Wendy Meels

teamcoördinator ICT

Wederom een uiterst inspirerende workshop, wat me meer verdieping/bewustzijn geeft en tot stappen zet om datgene te gaan doen, wat echt mijn kern raakt en daarmee mijn drijfveer is.
In de groepsgrootte van 8, is het veilig en interessant/leerzaam om elkaar te horen/zien. 
Dank je wel , lieve, goede, deskundige en vertrouwenswekkende Carina. 
Ik kom zeker volgende workshops volgen!
Anja Gaarenstroom

56 jaar, Spv-en mindfulnesstrainster , GGZ- ouderenzorg Helmond

Alhoewel ik al een tijdje met mijn zoektocht bezig ben, heeft deze masterclass me – naast bevestiging – ook weer verhelderende, nieuwe inzichten gegeven. De richting die ik ingeslagen ben, heeft weer een mooi gouden randje gekregen. 
De sfeer die Carina in de groep creëert voelt veilig en fijn, en dat doet ze op de haar kenmerkende uitnodigende en rustige wijze. 
Carla Jacobs

Afgelopen woensdag heb ik de masterclass bij Carina gevolgd over het ontdekken van je (kern)kwaliteiten.
In een individueel coachingsgesprek met Carina hadden we dit onderwerp ook al kort aangesneden. Hoewel dit zeker niet nodig was voor het volgen van de masterclass, was het voor mij precies de verdiepingsslag die ik nodig had om mezelf verder te kunnen ontwikkelen op dit vlak.
Door de vragen die Carina stelt, leer je op een andere manier naar jezelf kijken en ook je verborgen kwaliteiten ontdekken en dit allemaal in een ontspannen en ongedwongen sfeer.
Het was ook erg interessant dat iedereen haar persoonlijke ontdekkingen binnen de groep wilde delen. Er was een goede sfeer, waardoor ik me in elk geval psychologisch veilig genoeg voelde om bijvoorbeeld ook antwoorden te delen op wat lastigere vragen. Ook leverde het delen van de persoonlijke kwaliteiten binnen de groep veel herkenning voor mij op.
Helaas was de ochtend veel te kort, gelukkig was er een werkmap die we mee naar huis hebben mogen nemen om thuis verder te kunnen werken aan dit onderwerp.
Ik kan iedereen die meer inzicht wil in zijn/haar eigen kwaliteiten deze masterclass van harte aanbevelen.
Cindy Verhofstad

35 jaar, manager binnendienst

De workshop was zeer inspirerend het heeft me nog meer bevestigd in dat wat ik diep van binnen wel al wist. Het helpt me om in beweging te komen en “op pad” te gaan.
Dank je wel! 
Jet

Ik vond het een interessante en leerzame masterclass. Door met andere in gesprek te aan, heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen talent. Je inspireert elkaar en daardoor wordt je aan het denken gezet. De ochtend vloog voorbij, maar ik heb genoeg stof tot nadenken meegekregen om er thuis verder mee aan de slag te gaan. 
Lizzy

30 jaar

Carina weet me te raken. Met rust, kennis van zaken en ook met humor, brengt ze me op waardevolle gedachten. De groep voelt in korte tijd als vertrouwd en veilig.
Deze masterclass bracht mij de bevestiging dat ik de goede stappen maak, en gaf me ook een duwtje in de rug om diezelfde middag nog zaken concreet in gang te zetten. Verdiepend en zeer inspirerend!
Carla Jacobs

Creëer jouw eigen meesterstuk

en maak op jouw unieke wijze het verschil