Masterclasses Persoonlijk Leiderschap

Jouw leven, jouw werk, jouw meesterstuk Direct aanmelden voor een masterclass

Masterclasses

Vind jij het belangrijk om je te blijven ontwikkelen? Om krachtig te stáán voor wie je bent, op jouw manier het verschil te maken en steeds het beste van jezelf te geven? Meld je dan aan voor één van deze masterclasses, die allemaal in het teken staan van persoonlijk leiderschap.

De masterclasses kunnen los van elkaar en in willekeurige volgorde gevolgd worden. Je kunt je aanmelden voor één masterclass, maar natuurlijk ook voor de hele reeks.

Waar en wanneer?

De masterclasses vinden telkens plaats van 9.00 uur tot 12.30 uur in het prachtige buitengebied van Aarle-Rixtel, NB.

Zie voor de data per masterclass onderstaand overzicht.

 

Wat kost het?

€ 45,- per masterclass, inclusief btw. Koffie, thee, water en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

 

Aanmelden

Dat kan per masterclass door op onderstaande button te klikken.

Je kunt me ook een mail sturen op: mail@carinasampers.nl

 

Thema’s en data:

 

De impact van jouw unieke talent en je verborgen kwaliteiten – 20 november 2019

Je bent een professional en goed in wat je doet. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Dat jouw talent niet volledig tot zijn recht komt en jij niet de waardering krijgt die je verdient.

Ontdek in deze masterclass jouw unieke talent en verborgen kwaliteiten en hoe je hiermee impact maakt, zodat je de beste versie van jouw professionele zelf wordt en op jouw unieke manier het verschil maakt.

 

Ontdek waar jij warm voor loopt – 22 januari 2020

Je hebt het goed voor elkaar en eigenlijk heb je niets te klagen. Maar er mist iets. Je vraagt je af waar je het allemaal voor doet. Is dit het nou? Je wordt er niet echt gelukkig van. Waarschijnlijk ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt.

In deze masterclass kom je in contact met jezelf en maak je verbinding met wat écht belangrijk voor je is. Ontdek waar jouw vuurtje door aangewakkerd wordt, waar je voor staat en waar je voor gáát, zodat je bewuste keuzes maakt en een betekenisvolle bijdrage levert.

 

Reken af met wat jou tegenhoudt – 1 april 2020

Je bent zelfbewust en hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Soms loop je alleen vast in de uitvoering. Dan word je geconfronteerd met je valkuilen. Waarvan je dacht dat je daar nu wel mee klaar was. Je weet best wat je te doen staat, maar van binnen is er een strijd gaande. Zo kom je geen stap verder.

In deze masterclass ontdek je wat jou werkelijk tegenhoudt. En nog belangrijker: hoe je afrekent met wat jou tegenhoudt. Zodat je vrij bent om jouw eigen weg te gaan en kunt doen wat je echt graag wilt.

 

 

Zo worden jouw wensen en dromen realiteit – 3 juni 2020

Je hebt ideeën, plannen, voornemens. Enthousiast en vol goede moed begin je met de uitvoering. Al snel loop je aan tegen de risico’s. En misschien ook wel de reacties van je omgeving. Waardoor je je stiekem meer laat beïnvloeden dan je lief is. Jouw wensen en dromen verschuiven naar de achtergrond. Je bent meer bezig met het realiseren van doelen van anderen dan met wat jij echt graag wil bereiken.

In deze masterclass maak je werk van jouw dromen. Je ontdekt hoe je jouw eigen weg kunt gaan en gaat voor wat je écht wilt in leven en werk. Zonder anderen tekort te doen.

 

 

Stap uit de schaduw en pak jouw podium – 10 september 2020

Je staat over het algemeen je mannetje. Je weet waar je over praat. Maar soms steekt die onzekerheid de kop op. Wat je voelt komt niet overeen met wat je uit wilt stralen. Dan voel je je kwetsbaar en doe je (onbewust) een stapje terug om anderen voor te laten gaan. Waardoor je niet de credits krijgt die je verdient en die opdracht, die baan of die promotie aan je voorbij gaat.

Leer in deze masterclass vol zelfvertrouwen jouw plek in te nemen. Ga staan voor wie je bent en laat jezelf zien zoals je gezien wilt worden. Krachtig en authentiek.

 

 

Creëer jouw eigen meesterstuk

en maak op jouw unieke wijze het verschil