Op jou afgestemde tips waarmee je direct aan de slag kunt

Gratis coachgesprek

Ik bied jou vrijblijvend de mogelijkheid om drie kwartier gebruik te maken van mijn expertise. Ik geef je inzicht in wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling.

In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus vinden alle sessies tot nader order uitsluitend online plaats. 

Ik bied deze dienst gratis aan. Normaal gesproken plan ik maximaal 4 gratis sessies per maand, maar gezien de huidige ontwikkelingen maak ik hier mee tijd voor vrij. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik kan bijdragen door meer mensen door deze bizarre periode heen te loodsen. Door anders naar de situatie te gaan kijken en anders te gaan denken.

 

 

 

Meld je hieronder aan. Je wordt dan doorgeleid naar een vragenlijst waarmee we ons allebei goed kunnen voorbereiden op onze afspraak, waardoor we er het maximale uit kunnen halen.

Na ontvangst van jouw gegevens neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of jouw vraag nu wel of niet direct of indirect te maken heeft met alle ontwikkelingen rondom het coronavirus; je bent van harte welkom.

Je krijgt van mij tips en een eerlijk advies over wat jou verder gaat helpen. 

 

Wat levert het je op?

Z

Concrete, op jouw persoonlijke situatie afgestemde tips om next level te gaan

Z

Je krijgt meer inzicht in wat je écht wilt

 

Z

Rust in je hoofd, omdat je de weg naar dat grote doel in kleine stappen kunt zien

 

Wat klanten zeggen over hun gratis sessie met mij

 

Lees hieronder enkele recensies van klanten die na een gratis sessie niet zijn gestart met een traject.

Ik had een gratis sessie bij Carina aangevraagd, omdat ik op het punt sta om een eigen onderneming te starten. Ik heb hier veel zin in, maar vind dit ook erg spannend. Vandaar dat ik behoefte had aan goede tips en feedforward om mijn doelen en dromen te kunnen realiseren.

Carina heeft me in korte tijd enorm vooruit kunnen helpen, door me naast vele adviezen ook het benodigde (zelf)vertrouwen te geven. Naar mijn mening is Carina echt een fijne coach en expert in haar vakgebied. Ik zou haar begeleiding zeker aanbevelen!

Annet

toekomstig ondernemer

Wil je graag nog even bedanken voor het fijne gesprek .
Ik heb er echt wat aan gehad het zet me goed aan het denken.
En net zoals je zei blijf bij je gevoel dat is belangrijk.

Anita

Ik had al lange tijd het gevoel vast te zitten qua werkrichting en vond het moeilijk om te achterhalen welke kant ik op wilde. Door met Carina te spreken heb ik na 1 sessie al een stuk helderder gekregen wat voor mij belangrijk is en welke stappen ik kan zetten om mijn loopbaan de positieve richting in de duwen. Ik kan de gratis sessie dan ook aan iedereen van harte aanbevelen die zit met loopbaanvraagstukken en toe is aan gedegen professioneel advies.

Carina hanteert een fijne en persoonlijke benadering en is niet bang om af te wijken van de standaard aanpak. En maar goed ook, want zo krijgt ze veel meer voor elkaar dan ik had verwacht van 1 sessie!

Thom

27 jaar