Op jou afgestemde tips waarmee je direct aan de slag kunt

Gratis coachgesprek

Ik bied jou vrijblijvend de mogelijkheid om drie kwartier gebruik te maken van mijn expertise. Ik geef je inzicht in wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling.

Je bent harte welkom voor een persoonlijke afspraak bij mij op kantoor, waar voldoende ruimte is om de richtlijnen in verband met het coronavirus te volgen.

Liever online? Dat kan natuurlijk ook. We werken dan via Zoom.

Ik bied deze dienst gratis aan en ik heb ruimte voor ongeveer 4 gratis coachgesprekken per maand.

 

 

 

Wil jij gebruik maken van de mogelijkheid om te sparren over jouw (persoonlijke) ontwikkeling? 

Meld je hieronder aan.  Na aanmelding word je doorgeleid naar een vragenlijst waarmee we ons allebei goed kunnen voorbereiden op onze afspraak, waardoor we er het maximale uit kunnen halen.

Na ontvangst van jouw gegevens neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Je gaat naar huis met nieuwe energie, minimaal 2 praktische tips en een eerlijk advies over wat jou verder gaat helpen. Daar kun je op rekenen. 

Je bent van harte welkom!

 

Wat levert het je op?

Z

Concrete, op jouw persoonlijke situatie afgestemde tips om next level te gaan

Z

Je krijgt meer inzicht in wat je écht wilt

 

Z

Rust in je hoofd, omdat je de weg naar dat grote doel in kleine stappen kunt zien

 

Wat klanten zeggen over hun gratis sessie met mij

 

Lees hieronder enkele recensies van klanten die na een gratis sessie niet zijn gestart met een traject.

Ik heb de gratis sessie aangevraagd omdat ik me zorgen maak over mijn relatie met mijn moeder. Ik ben een 41 jarige vrouw, die toch nog onder het juk van haar moeder gebukt gaat. Ik was op zoek naar handvaten om hier beter mee om te gaan.
Carina wist in een uur tijd, zulke krachtige inzichten te geven. Inzichten, handvaten waar ik meteen mee aan de slag kon.
Ondanks dat dit gesprek via de iPad ging, voelde ik me snel vertrouwd bij Carina, waardoor ik mijn verhaal goed kon doen.
Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ik deze sessie kon doen.
Ik heb echt wel gemerkt dat Carina zeer goed is in wat ze doet en dat daar een bepaald prijskaartje aan hangt. Het is alleen voor mij op dit moment te duur.
Ik zou haar iedereen aanraden, want ze is duidelijk gewoon 1 vd betere!

Merel, 41 jaar

Ik had al lange tijd het gevoel vast te zitten qua werkrichting en vond het moeilijk om te achterhalen welke kant ik op wilde. Door met Carina te spreken heb ik na 1 sessie al een stuk helderder gekregen wat voor mij belangrijk is en welke stappen ik kan zetten om mijn loopbaan de positieve richting in de duwen. Ik kan de gratis sessie dan ook aan iedereen van harte aanbevelen die zit met loopbaanvraagstukken en toe is aan gedegen professioneel advies.

Carina hanteert een fijne en persoonlijke benadering en is niet bang om af te wijken van de standaard aanpak. En maar goed ook, want zo krijgt ze veel meer voor elkaar dan ik had verwacht van 1 sessie!

Thom

27 jaar

Wil je graag nog even bedanken voor het fijne gesprek .
Ik heb er echt wat aan gehad het zet me goed aan het denken.
En net zoals je zei blijf bij je gevoel dat is belangrijk.

Anita

Ik wil je even bedanken voor het mij wijzen op paardencoaching. Er is een wereld voor me open gegaan.
Ik heb inmiddels sessies bij verschillende coaches gedaan om uit te zoeken wat het beste bij mij past.
Daarnaast zie ik voor het eerst een carrière voor me met iets waar ik echt van aan ga en steeds opnieuw tranen bij krijg.
Ik ga proberen via mijn werkgever geld te krijgen voor een traject voor mijn eigen ontwikkeling en daarnaast voor een opleiding.
Dit is het mooiste wat me in tijden is gebeurd.
Dus echt vanuit de grond van mijn hart; dank je voor je advies.

 

Esther, 51 jaar

onderweg naar een nieuwe carrière

Ik had een gratis sessie bij Carina aangevraagd, omdat ik op het punt sta om een eigen onderneming te starten. Ik heb hier veel zin in, maar vind dit ook erg spannend. Vandaar dat ik behoefte had aan goede tips en feedforward om mijn doelen en dromen te kunnen realiseren.

Carina heeft me in korte tijd enorm vooruit kunnen helpen, door me naast vele adviezen ook het benodigde (zelf)vertrouwen te geven. Naar mijn mening is Carina echt een fijne coach en expert in haar vakgebied. Ik zou haar begeleiding zeker aanbevelen!

Annet

toekomstig ondernemer