Inzichten die je direct kunt omzetten in concrete, op jouw situatie afgestemde acties

Gratis inzichtsessie

Ik bied jou vrijblijvend de mogelijkheid om drie kwartier gebruik te maken van mijn expertise en ervaring als gecertificeerd coach.

Samen onderzoeken we wat jou bezighoudt en ik help je inzicht krijgen in wat jou helpt om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling. Natuurlijk is het ook een kennismakingsgesprek waarin we onderzoeken of er een verdere samenwerking in zit. 

Ik nodig je van harte uit voor een persoonlijke afspraak in mijn werkruimte, waar de koffie of thee voor je klaarstaat. 

Liever online? Dat kan ook. We werken dan via Zoom.

 

 

 

 

 

Wil jij gebruik maken van de mogelijkheid om te sparren over jouw (persoonlijke) ontwikkeling?

Meld je hieronder aan.  Na aanmelding word je doorgeleid naar een vragenlijst waarmee we ons allebei goed kunnen voorbereiden op onze afspraak, waardoor we er het maximale uit kunnen halen.

Na ontvangst van jouw gegevens neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Of dit nu het eerste gesprek is van een reeks of het eerste en ook het laatste gesprek dat we met elkaar hebben; je gaat hoe dan ook naar huis met nieuwe energie, zicht op concrete stappen die je kunt zetten en een eerlijk advies over wat jou verder gaat helpen. Daar kun je op rekenen.

Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

Plan hier direct jouw afspraak

Je kunt hierbij kiezen voor een online sessie via Zoom of een afspraak op locatie. Mocht je je bedenken en dit later willen wijzigen, dat kan.

Let op: het is van belang dat je na het maken van jouw afspraak op de button AFRONDEN klikt.

Kom je er niet uit met plannen dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen: 06 155 23 342 / mail@carinasampers.nl.

Wat levert het je op?

 

 

Z

Concrete, op jouw persoonlijke situatie afgestemde tips om next level te gaan

Z

Inzicht in wat voor jou belangrijk is en wat jou verder gaat helpen

Z

Rust in je hoofd, omdat je de weg naar dat grote doel in kleine stappen kunt zien

Wat klanten zeggen over hun inzichtsessie met mij

 

Lees hieronder enkele recensies van klanten die na een gratis sessie niet zijn gestart met een traject.

Ik maakte kennis met Carina via een webinar over drijfveren en er was iets dat me daarin zo aansprak dat ik gebruik maakte van de gratis inzichtsessie. Normaliter doe ik zelden, omdat het doel van zo’n sessie toch vaak is dat het gevolgd wordt een traject en ik daar niet perse op zat te wachten, ik had net een coachtraject afgesloten. Toch maakte ik een afspraak. De aanleiding was deels de inhoud van het webinar over drijfveren, maar ook de kalme, professionele, deskundige indruk die Carina op me maakte. Er was iets dat me het gevoel had dat ik er ‘iets te halen had’. Dat was niet een heel concreet doel, maar het gesprek was wel wat ik ervan hoopte: prettig, open en to the point.

Het heeft mij weer inzicht gegeven, aan het denken gezet en aangespoord om met wat persoonlijkse zaken aan de slag te gaan. Ik kan het iedereen die weleens vastloopt op zijn of haar eigen belemmerende overtuigingen of selectieve zelfbeelden zeker aanraden. 

Mariëtte Poot, 52 jaar

Ik heb de gratis sessie aangevraagd omdat ik me zorgen maak over mijn relatie met mijn moeder. Ik ben een 41 jarige vrouw, die toch nog onder het juk van haar moeder gebukt gaat. Ik was op zoek naar handvaten om hier beter mee om te gaan.
Carina wist in een uur tijd, zulke krachtige inzichten te geven. Inzichten, handvaten waar ik meteen mee aan de slag kon.
Ondanks dat dit gesprek via de iPad ging, voelde ik me snel vertrouwd bij Carina, waardoor ik mijn verhaal goed kon doen.
Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ik deze sessie kon doen.
Ik heb echt wel gemerkt dat Carina zeer goed is in wat ze doet en dat daar een bepaald prijskaartje aan hangt. Het is alleen voor mij op dit moment te duur.
Ik zou haar iedereen aanraden, want ze is duidelijk gewoon 1 vd betere!

Merel, 41 jaar

Ik had al lange tijd het gevoel vast te zitten qua werkrichting en vond het moeilijk om te achterhalen welke kant ik op wilde. Door met Carina te spreken heb ik na 1 sessie al een stuk helderder gekregen wat voor mij belangrijk is en welke stappen ik kan zetten om mijn loopbaan de positieve richting in de duwen. Ik kan de gratis sessie dan ook aan iedereen van harte aanbevelen die zit met loopbaanvraagstukken en toe is aan gedegen professioneel advies.

Carina hanteert een fijne en persoonlijke benadering en is niet bang om af te wijken van de standaard aanpak. En maar goed ook, want zo krijgt ze veel meer voor elkaar dan ik had verwacht van 1 sessie!

Thom

27 jaar

Wat ben ik dankbaar dat ik een gratis sessie met jou gehad heb.
Wat een waardevolle coach ben jij,je voelt me aan,stuurt me met liefde en zachte dwang richting mijn passie.
Waar wil ik voor gaan en doe dat ook,maak een planning,duidelijk overzicht,tijd voor actie.
De vele tips en handvaten die ik meegekregen heb kan ik nog steeds toepassen in mijn dagelijks leven.
Wat een vreugde om met Carina een coachings gesprek te hebben
Miranda Smeets

Stilstaan bij verandering! Deze woorden waren voor mij de aanleiding om contact op te nemen met Carina.
Tijdens een gesprek met mijn manager werd ik geconfronteerd met mezelf, mijn kwaliteiten en tekortkomingen.  De twijfel sloeg toe en in korte tijd werd het gras onder mijn voeten weggemaaid en was mijn zelfvertrouwen met de Noorderzon verdwenen. Was ik wel de juiste persoon op de juiste plaats? 
Carina heeft me de juiste handvatten en inzichten gegeven hoe ik eerlijk naar mezelf kan zijn. Waar ben je goed in. Wat zijn je kwaliteiten en waar kun je die het beste voor gebruiken. Superblij dat ik dit gesprek met haar heb gehad en dat ze me de handvatten heeft gegeven om een vervolggesprek met mijn manager aan te gaan. Ik heb inzicht gekregen in waar het er echt doe doet en wat belangrijk voor mij is.waardoor ik nu een ander en beter pad heb gekozen. 
Elle

Ik wil je even bedanken voor het mij wijzen op paardencoaching. Er is een wereld voor me open gegaan.
Ik heb inmiddels sessies bij verschillende coaches gedaan om uit te zoeken wat het beste bij mij past.
Daarnaast zie ik voor het eerst een carrière voor me met iets waar ik echt van aan ga en steeds opnieuw tranen bij krijg.
Ik ga proberen via mijn werkgever geld te krijgen voor een traject voor mijn eigen ontwikkeling en daarnaast voor een opleiding.
Dit is het mooiste wat me in tijden is gebeurd.
Dus echt vanuit de grond van mijn hart; dank je voor je advies.

 

Esther, 51 jaar

onderweg naar een nieuwe carrière

Ik had een gratis sessie bij Carina aangevraagd, omdat ik op het punt sta om een eigen onderneming te starten. Ik heb hier veel zin in, maar vind dit ook erg spannend. Vandaar dat ik behoefte had aan goede tips en feedforward om mijn doelen en dromen te kunnen realiseren.

Carina heeft me in korte tijd enorm vooruit kunnen helpen, door me naast vele adviezen ook het benodigde (zelf)vertrouwen te geven. Naar mijn mening is Carina echt een fijne coach en expert in haar vakgebied. Ik zou haar begeleiding zeker aanbevelen!

Annet

toekomstig ondernemer

Wil je graag nog even bedanken voor het fijne gesprek .
Ik heb er echt wat aan gehad het zet me goed aan het denken.
En net zoals je zei blijf bij je gevoel dat is belangrijk.

Anita