Coaching driedaagse op het platteland

Tijd voor de belangrijkste persoon in jouw leven; jijzelf!
aanmelden voor informatiesessie over deze retreat

 

Coaching driedaagse

Vind jij het belangrijk om je te blijven te ontwikkelen, maar besteed je minder tijd en aandacht aan jezelf dan je zou willen? Boek dan een individuele, persoonlijke coaching retreat van drie dagen. Verblijf twee nachten in jouw privé retreat huisje. Tot jezelf komen, reflecteren, bezinnen, afstemmen op wat voor jou belangrijk is, inclusief 5 uur professionele coaching.

 

Locatie en verblijf

Voor drie dagen en twee nachten is huisje Plaets Vier jouw plek. Het huisje bevindt zich op ons erf in een gedeelte van de vroegere varkensstal en biedt jou optimale privacy.  Een aparte slaapkamer met een goed bed, een woonkamer en volledg toegeruste keuken, toilet en badkamer, een eigen omheinde tuin met uitzicht op de ezelweide.

 

Zelfvoorzienend of verzorgd

In het huisje is alles aanwezig om zelfvoorzienend te zijn. Je kunt er ook voor kiezen ontbijt en diner te laten verzorgen.

Ontbijt € 10-, lunch € 12,50-, warme maaltijd € 15-.

De coaching

Startpunt van de coachingssessies is jouw behoefte. Of je nu vooral wilt ‘inchecken’ bij jezelf of specifieke thema’s verder wilt onderzoeken; mijn persoonlijke begeleiding helpt je ontdekken wat je nodig hebt.

Er is een ‘bibliotheek’ met oefeningen, opdrachten, meditaties en boeken waarmee je zelf aan de slag kunt.

De coachsessies met mij kunnen vele vormen hebben. Zo kunnen we jouw thema of vraag onderzoeken door:

  • specifieke oefeningen of opdrachten
  • wandelcoaching
  • ‘gewoon’ sparren
  • opstellingen
  • werken met de ezels

Uit mijn brede scala aan interventies ontdekken we samen wat het beste bij jou aansluit. We stemmen samen af hoe we de coachuren invullen.

De coachingssessies vinden plaats in mijn praktijkruimte (dat is een andere ruimte dan jouw verblijfsruimte) of buiten

In overleg is dit basisarrangement uit te breiden met een Profile Dynamics Drijfverenanalyse en/of meer coachuren.

 

Uitgangspunt

Mijn uitgangspunt als coach is het volledige vertrouwen dat ik heb in jouw vermogen om jouw eigen oplossingen en wegen te vinden. Alleen jij weet wat jou dient en wat niet. Als sparringpartner en (soms als spiegel)  help ik je verbinding maken met het in jou aanwezige potentieel en jouw eigen antwoorden te vinden. 

 

 

Meer informatie of direct boeken?

Hieronder zie je nog eens alle informatie op een rij.

Heb je interesse? Dan maak ik graag een afspraak met je om kennis te maken en jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch of via Zoom.

Daarna beslis je of je deze coaching retreat voor jezelf gaat boeken.

 

 

Boek hier direct jouw afspraak voor een retreat informatiesessie

Wat klanten zeggen over de coaching driedaagse

De coaching driedaagse bij Carina kan ik van harte aanbevelen. De dagen zelf ervaarde ik als een afwisseling van inspanning en ontspanning. Inspanning door de coachingssessies waarbij Carina me zeer kundig en prettig begeleidde bij het nadenken over mezelf, dat wat ik doe en wat ik wil in mijn leven met mijn gezin. Ontspanning door de comfortabele plek, heerlijke eten en fijne wandelroutes. Daarnaast heb ik sinds de driedaagse de inzichten die ik heb opgedaan kunnen inzetten in mijn dagelijks leven, wat mij een lichter gevoel geeft. Kortom drie hele waardevolle dagen!
Tamara

43 jaar, werkzaam in het hoger onderwijs

Met verlangen als routekaart en je ziel als kompas weten je voeten waar te gaan

Paulo Coelho